درباره راهنمای آموزشی: اهمیت آزادی تشکل‌ها و چانه‌زنی جمعی برای برندهای تجاری

آزادی تشکل‌ها (Freedom of Association ) و چانه زنی جمعی (Collective Bargaining) در دو کنوانسیون اصلی سازمان بین المللی کار (ILO) گنجانده شده‌اند. از برندها انتظار می‌رود که به این حقوق احترام بگذارند و اطمینان حاصل کنند که این حقوق در زنجیره ارزش آنها رعایت می‌شود. دستورالعمل‌های بین‌المللی، از جمله دستورالعمل‌های سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی OECD برای شرکت‌های چند ملیتی و اصول راهنمای سازمان ملل برای تجارت و حقوق بشر، به منظور نظارت و محافظت از این فرآیندها ایجاد شده است. بااین ‌حال‌، این استانداردها جزو بیشترین موارد نقض شده در سراسر جهان هستند. شاخص سالانه کشورها ازکنفدراسیون بین المللی اتحادیه‌های کارگری چالش‌ها را نشان می دهد.

اگرچه تعداد زیادی از مطالب راهنما توسط بنیانگذاران سازمان socialdialogue.org (و دیگران) تهیه شده است، اما برندها هنوز درک درستی از این موضوع ندارند که واقعاً این مطالب برای آنها چه معنایی دارد و چگونه می‌توانند نقش خود را ایفا کنند. تأمین‌کنندگان اغلب احساس می‌کنند که اتحادیه‌های کارگری برای شرکت‌شان مفید نیستند و بی‌اعتمادی بسیارزیادی وجود دارد. از سوی دیگر برای کارگران، این حقوق اولیه بدیهی نیستند. کارگران اغلب از حقوق خود بی‌خبرند و از اینکه حق آزادی تشکل و چانه زنی جمعی چه سودی برای آنها می‌تواند داشته باشد اطلاع اندکی دارند.

فدراسیون اتحادیه ملی مسیحی CNV International ، فدراسیون اتحادیه صنفی موندیال Mondial FNV، بنیاد Fair Wear، ابتکار تجارت اخلاقی (ETI)، ACV-CSC و کمپین پوشاک پاک ((CCC، همگی درجهت اجرای این استانداردهای مهم و توانمندساز کار می‌کنند. آنها بر این باورند که برای ارائه راهنمایی بهتر به برندها، اطلاعات بیشتری درباره هر کشور مورد نیاز است. این سند مبنایی برای برگه‌های اطلاعاتی خاص کشور است و اطلاعات پیش‌زمینه و پیوندهای مهمی را برای مطالعه بیشتر فراهم می‌کند. این سند شالوده موسسه چند منظوره‌ای را تشکیل می‌دهد و بر اساس اطلاعاتی است که قبلاً توسط سازمان‌ها تهیه شده است. هنگامی‌که خوانندگان مایلند راهنمایی دقیق تری داشته باشند، این سند پیوندهایی به اسناد موجود ارائه می دهد.

برای دانلود فایل این راهنمای آموزشی اینجا کلیک کنید.

اینجا را هم نگاه کنید

تاکید بر مذاکرات بلندمدت به جای اقدامات فوری!

نگاهی به گزارش کمیته آزادی انجمن‌ها منتشر شده در ژوئن ۲۰۲۴: تاکید بر مذاکرات بلندمدت به جای اقدامات فوری!

تارنمای داوطلب: یکی از پرسش‌هایی که در سالیان اخیر و همزمان با اوج گرفتن اعتراضات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.