۴ هفته پس از شروع کارزار درخواست آزادی معلمان زندانی: ۲۲ هزار نفر حمایت کردند

به گزارش داوطلب: شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان از پیوستن ۲۲هزار نفر به «کارزار ۱۰۰ هزار امضا برای آزادی معلمان زندانی و توقف پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی» خبر داده است. این تشکل صنفی در پیامی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است، اعلام کرده که یکی از موانع معلمان برای پیوستن به کمپین و تاخیر در امضای آن، فیلترینگ آدرس اینترنتی ارائه شده برای این کارزار بوده است. به همین جهت علاوه بر آدرس قبلی که کماکان فعال است، آدرس اینترنتی دیگری در اختیار معلمانی که هنوز موفق نشده‌اند به این کمپین بپیوندند قرار گرفته که فیلتر نیست و معلمان شاغل و بازنشسته می‌توانند با سهولت و راحتی بیشتری با امضای آن از این حرکت جمعی حمایت کنند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان، ضمن قرار دادن لینک مربوط به این کارزار در پست تلگرامی خود از معلمان خواسته لینک جدید را به تمام گروه های کشوری، استانی، شهرستان، مناطق، نواحی، مدارس و کانال های مجازی مربوط به تشکل‌ها ارسال کنند.

از حدود ۴ هفته پیش، کمپینی مجازی از سوی فعالان صنفی معلمان با عنوان «کمپین صدهزار امضا برای آزادی معلمان زندانی و توقف پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی» شکل گرفته که خبرساز شده است. این کمپین که کماکان نیز ادامه دارد، در نتیجه بی‌توجهی دولت و مقامات قضایی به نامه ۱۲۰۰ امضایی فعالان صنفی معلمان شکل گرفته و از معلمان شاغل و بازنشسته کشور که جمعیت آنها حدود یک میلیون و هفتصد هزار برآورد می‌شود خواسته تا با پیوستن به کمپین و جمع‌آوری صدهزار امضا، حمایت خود را از مطالبات مطرح شده اعلام کنند و نشان دهند که آزادی معلمان زندانی و متوقف کردن پرونده‌سازی علیه فعالیت صنفی معلمان تنها مطالبه یک درصد معلمان نیست و برعکس یک مطالبه جمعی است. حالا پس از حدود 4 هفته و پیوستن ۲۲ هزار نفر به کمپینی که هدف آن جمع‌آوری صدهزار امضاست و می‌تواند نقطه عطفی در فعالیت‌های جمعی تشکل‌های صنفی معلمان باشد و فضای فعالیت صنفی را از رخوت و رکود چند ماه گذشته برهاند، استفاده از استراتژی‌هایی چون جمع‌آوری امضا به صورت آفلاین در گردهم‌آیی‌های احتمالی میان معلمان و فعالان صنفی، تبلیغات رسانه‌ای و گفتگوی فعالان صنفی و برگزارکنندگان کمپین با رسانه‌های داخلی برای تشریح اهداف برگزاری این کمپین و لزوم پیوستن به آن، تشریح موضع‌گیری‌ها و واکنش‌های مقامات دولتی به این کمپین، ارائه گزارش‌های دوره‌ای از روند برگزاری کمپین و تعداد امضاکنندگان(با توجه به نامحدود بودن زمان برگزاری آن) از جمله اقداماتی است که می‌تواند در ادامه در دستور کار فعالان صنفی قرار گیرد و یا در خصوص این پیشنهادات تبادل نظر صورت گیرد.

پیگیری جدی مطالبه آزادی معلمان زندانی و توقف پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی در شرایط فعلی که بسیاری از اعضای تشکل‌ها و کانون‌های صنفی چون خوزستان،کردستان، فارس و خراسان رضوی با تهدید، احضار و پرونده‌سازی‌های امنیتی مواجه هستند؛ می‌تواند به مطالبه جمعی تعداد کثیری از معلمانی تبدیل شود که در صورت افزایش محدودیت‌ها، خواسته یا ناخواسته در معرض خطر سرکوب قرار خواهند گرفت. مشارکت بدنه صنفی معلمان در پیوستن به کمپین و جمع‌آوری صدهزار امضا، فارغ از نتایج زودهنگام یا دیرهنگام آن می‌تواند هدف اصلی برگزاری این کمپین یعنی «مطالبه آزادی معلمان زندانی و توقف پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی» را به عنوان یک خواست جمعی منعکس کند و به مثابه اهرم فشاری برای عقب‌نشینی حاکمیت و نیروی محرکه‌ای برای تداوم حرکت‌های صنفی در آینده مورد استفاده قرار گیرد.

اینجا را هم نگاه کنید

برگزاری مجمع عمومی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان پس از ۵ سال: ۱۵ تشکل آمدند/ مخالفت با برگزاری مجمع مجازی

تارنمای داوطلب: پنج سال پس از برگزاری آخرین مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده شورای هماهنگی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.